- SISTA NOVEMBER

image7Nu på Fredag 30/11 kommer Nightwish till Lisebergshallen. Jag, Pierre, Alm och Linus kommer att vara där! Det ska bli kul att se bandet igen, nu med ny sångerska och allt, det är ju trots allt 2årsedan jag såg dem senast.
Det är jag som är chaffisen, så det kommer bli ett antal mil att ratta.

Ge mig Fredag nu :D

- BLOM MÖTER: FREDRIK REINFELDT

image7Vad lustigt det blev igår haha. Jag var ute på stan med Böske, Ajjda och KAMP.  Plötsligt stannar det en stor fet BMW precis framför oss. Vi ser att det är några poliser runt oss + en polisbil men inget man tänkte något extra på. Plötsligt öppnas bildörrarna och Fredrik Reinfeldt kliver ur bilen :O Hur stora är oddsen att statsministern kliver ut framför en? haha. Vi blev helt chockade,  jag försökte ta en kort på honom med mobilen, men ack nej, det hann jag inte :/


Sedan springer Leila och Ida iväg och gapskrattar, men Jag och Kamp stod bara kvar och glodde xD Vi var väl ca 1 - 2 meter ifrån honom. Inte ofta man är så nära en "kändis"


Gårdagens stora händelse =)


- KRYSSLÅDA SOM GÄLLER

haha, igår inhandlade jag ett xbox av en polare, jag vet att jag är typ 10 år efter alla andra med att äga ett xbox, men kul är det iaf, + att det var bra pris på det =)

Så nu får det bli gambling framöver!

- OJ, RÅKADE TJUVA LEILAS STILMALL :O

Hon är inte så jätte glad just nu, men men haha, bara kul och retas lite :)

- EN FREDAG I MÄNGDEN

Gött med Fredag =) men jag säger som emma, - Snart är det måndag och då drar allt igång igen ^^

Tjipp Tjipp