- En vecka sedan västkusten

För cirka en vecka sedan drog jag och iiiiiiidan ner till Uddevalla och kusten en sväng. Det var jätte mysigt och vi hann med att se tre av kustens fyra "stora" städer. Efter Uddevalla åkte vi först till Lysekil, där vi fick ta en bilbåt på några minuter över till Lysekil :D Sen drog vi vidare upp till Smögen (se bilder). Efter det tog vi bilen upp till Grebbestad där vi shoppade loss i en Ica butik och på en pizzeria haha =) Sen efter det bar det hem till sommarstugan vid Mellerud där vi käkade gosis/chips och kolla på tven :D

Det var förvånandevis lugnt på alla tre ställena, eller med andra ord "Det var dött" haha. Fast vi var där dagen före före alla midsommar firare. Så jag antar väll att de flesta inte hade kommit dit än. och de var hemma o´ch laddade :P När vi var i Grebbestad så köpte vi en kebabrulle som vi delade med fågeln "Knut" haha. Han var också sugen på kebab så vi slängde ut några bitar till honom genom vindrutan.

Kuten är alltid fint och det vore riktigt kul att åka dit igen, eller vad säger du Ida? Sommaren är ju fortfarande ung såatte :D Men då vore det ännu härligare med strålande sol och inte lika molnligt som vi hade oturen att få :/ Men hur som helst så var det hur sjukt kul iaf! =)
<3
- - -
   
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback